SEO audit VS SEO strategie

SEO is een belangrijk onderdeel van elke online strategie. Het is echter niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. In dit artikel van Beste SEO specialist laten we u zien hoe u uw SEO strategie kunt doorlichten.

Wat is een SEO audit of stratgie

Wat is een SEO audit? Een SEO audit is een grondige analyse van hoe goed een website presteert op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Tijdens een SEO audit wordt gekeken naar de technische aspecten van een website, de inhoud, de linkstructuur en andere factoren die van invloed zijn op de vindbaarheid van een website.

Hoe werkt een SEO strateeg

Als je een website hebt, wil je natuurlijk dat mensen die zoeken naar wat jij aanbiedt, jouw website vinden. En hoe beter jouw website scoort in de zoekresultaten, hoe groter de kans is dat je bezoekers krijgt. Maar hoe zorg je ervoor dat je website goed scoort? Daarvoor heb je een SEO-strateeg nodig.

Een SEO-strateeg is iemand die weet hoe zoekmachines werken en wat ze belangrijk vinden. Ze zorgen ervoor dat jouw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines, zodat jij hoger in de zoekresultaten komt te staan. Op die manier krijg je meer bezoekers en dus ook meer klanten of lezers.

Het is belangrijk om een goede SEO-strateeg in te schakelen.

Wat kost gemiddeld een SEO audit

De kosten van een SEO audit kunnen verschillen. Laat u een SEO strategie door een freelancer of een audit doen door een SEO agency. Dan zullen deze prijzen verschillen en starten vanaf gemiddelde prijzen die als volgt klinken:

Vorm van ondernemingUurtariefGemiddelde instap uren
Freelance €110minimale afnamen 10 uur
Bureau / Agency€100minimale afnamen 6 uur


Internationaal of nationale SEO strategie

Wanneer u plannen hebt om internationaal de SEO markt te veroveren vanuit Nederland. Dan is een gedegen internationale SEO strategie van belang. Om een goed inzicht te krijgen van de gehele internationale markt op de best scorende zoekwoorden of content strategie. Hiervoor is een internationale SEO strategie zeker belangrijk. Deze kunt u dan ook het best direct combineren met een nationale SEO strategie in het land waar u op dit moment ook gevestigd bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *